علل بروز دیابت در سالمندان، پیشگیری و درمان

علل بروز دیابت در سالمندان، پیشگیری و درمان

دیابت، بیماری مزمنی است که بر نحوه پردازش قند (گلوکز) توسط بدن تأثیر می گذارد. هنگامی که به دیابت مبتلا هستید، بدن شما به اندازه کافی انسولین تولید نمی کند یا به طور موثر از آن استفاده نمی کند. انسولین هورمونی است که به سلول های بدن شما کمک می کند تا از گلوکز به عنوان انرژی استفاده کنند.

انواع دیابت

  • دیابت نوع 2:  شایع ترین نوع دیابت در افراد مسن است. این نوع دیابت معمولاً با افزایش سن به دلیل مقاومت بدن به انسولین ایجاد می شود.
  • دیابت نوع 1: این نوع دیابت زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سلول های تولید کننده انسولین در لوزالمعده حمله کند. دیابت نوع 1 معمولاً در افراد جوان تر رخ می دهد، اما می تواند در افراد مسن نیز رخ دهد.
  •  دیابت بارداری:  این نوع دیابت در دوران بارداری ایجاد می شود. معمولاً بعد از زایمان از بین می رود، اما زنان مبتلا به دیابت بارداری در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در مراحل بعدی زندگی قرار دارند.

عوامل خطر ساز ابتلا به دیابت در سالمندان

سن : خطر ابتلا به دیابت نوع 2 با افزایش سن افزایش می یابد.

چاقی و سلامت قلبی-عروقی: چاقی یکی از عوامل خطر بروز دیابت است. در سنین بالا، بدن به طور طبیعی کاهش فعالیت فیزیکی و سوخت و ساز بدنی را تجربه می‌کند. این موضوع می‌تواند منجر به افزایش وزن و چاقی در سالمندان شود که خطر بروز دیابت را افزایش می‌دهد. همچنین، چاقی می‌تواند عوامل دیگری مانند مقاومت به انسولین و اختلالات متابولیکی را نیز تشدید کند.

سابقه خانوادگی:  اگر سابقه خانوادگی دیابت دارید، در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستید.

عدم فعالیت بدنی:  عدم فعالیت بدنی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش می دهد.

مقاومت به انسولین: یکی از عوامل اصلی بروز دیابت در سالمندان، مقاومت به انسولین است. با تقدم سن، بدن به طور طبیعی به انسولین که هورمونی است که نقش کنترل سطح قند خون را دارد، حساسیت خود را از دست می‌دهد. این مقاومت به انسولین می‌تواند منجر به افزایش سطح قند خون و بروز دیابت گردد.

نژاد و قومیت:  برخی از نژادها و قومیت ها بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند، مانند سیاه پوستان، اسپانیایی تبارها، بومیان آمریکا و آسیایی ها.

کاهش عملکرد سلول‌های بتا: در دیابت نوع 2، سلول‌های بتا در جزیره لانگرهانس در هرمون انسولین تولید می‌کنند. با تقدم سن، سلول‌های بتا به طور تدریجی عملکرد خود را از دست می‌دهند و تولید انسولین کاهش می‌یابد. این موضوع می‌تواند به ناتوانی بدن در کنترل سطح قند خون و بروز دیابت منجر شود.

فشار خون بالا:  فشار خون بالا خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش می دهد.

التهاب و استرس اکسیداتیو: سالمندان ممکن است مستعدتر به التهاب و استرس اکسیداتیو (تولید زیاد رادیکال‌های آزاد در بدن) باشند. این عوامل می‌توانند به خرابی سلول‌های بتا و افزایش مقاومت به انسولین منجر شوند که عامل بروز دیابت می‌باشد.

کلسترول بالا: سطوح بالای کلسترول LDL (“بد”) و تری گلیسیرید و همچنین سطوح پایین HDL (“خوب”) کلسترول می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.

سابقه پیش دیابت:  پیش دیابت وضعیتی است که در آن سطح قند خون شما بالاتر از حد طبیعی است، اما به اندازه کافی بالا نیست که به عنوان دیابت تشخیص داده شود. افراد مبتلا به پیش دیابت در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند.

راهکارهای مفید برای پیشگیری از دیابت در سالمندان

می توانید با ایجاد تغییرات در سبک زندگی برای کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 اقدام کنید، از جمله:

  •  حفظ وزن سالم:  اگر اضافه وزن دارید، حتی کاهش وزن کم می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند.
  •  فعالیت بدنی منظم:  حداقل 30 دقیقه فعالیت بدنی با شدت متوسط در اکثر روزهای هفته را هدف قرار دهید.
  •  رژیم غذایی سالم:  از رژیم غذایی سرشار از میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات و چربی های کم اشباع و کم کلسترول استفاده کنید.
  •  کنترل قند خون:  اگر مبتلا به پیش دیابت هستید، با پزشک خود در مورد راه های کنترل قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 صحبت کنید.
  •  ترک سیگار: سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد، با ترک سیگار فرد به بهبود زندگی خود کمک می کند.

چه تغییراتی در رژیم غذایی می‌تواند به کاهش خطر بروز دیابت در سالمندان کمک کند؟

1. مصرف کربوهیدرات کمیاب: توصیه می‌شود مقدار کربوهیدرات مصرفی را محدود کنید و به جای آن، بیشتر از منابع پروتئینی و چربی‌های سالم استفاده کنید. انتخاب کربوهیدرات با شاخص گلیسمی پایین، مانند میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و غلات کامل، می‌تواند منجر به کاهش سطح قند خون و بهبود کنترل دیابت شود.

2. رعایت توازن غذایی: مواد غذایی را به طور متوازن مصرف کنید و از تنوع غذایی برخوردار باشید. مصرف میوه‌ها، سبزیجات، ماهی، گوشت سفید، حبوبات، غلات کامل و محصولات لبنی با کمترین مقدار چربی اشباع شده توصیه می‌شود.

3. کنترل اندازه سرویس: به اندازه‌گیری و کنترل اندازه سرویس‌های غذایی توجه کنید. استفاده از ظروف کوچکتر برای تنظیم اندازه سرویس و جلوگیری از خوردن بیش از حد ممکن است. همچنین، مصرف آهسته غذا را هضم کرده و احساس سیری را بهبود می‌بخشد.

4. رعایت توصیه‌های دارویی: در صورتی که داروهای ضد دیابت مصرف می‌کنید، توصیه می‌شود دستورات پزشک یا متخصص تغذیه را رعایت کنید. برخی داروها ممکن است نیاز به تنظیم دوز یا زمانبندی خاصی در رابطه با غذاهای خاص داشته باشند.

5. مصرف آب به میزان کافی: مطمئن شوید که مقدار آب مورد نیاز بدن خود را مصرف می‌کنید. آب می‌تواند به کاهش سطح قند خون کمک کند و از تشنگی و خشکی دهان جلوگیری کند.

6. کنترل وزن: اگر چاق هستید، کاهش وزن می‌تواند به بهبود کنترل دیابت کمک کند. تغییر در رژیم غذایی و افزایش فعالیت بدنی می‌تواند به شما در رسید هدف کاهش خطر بروز دیابت در سالمندان است.

7. مصرف مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین: میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و غلات کامل انتخاب‌های خوبی هستند. این مواد غذایی سبب افزایش آهسته قند خون می‌شوند و تاثیر کمتری روی سطح قند خون دارند.

 8. مصرف چربی‌های سالم: ترجیحاً از چربی‌های ناسالم مانند چربی اشباع شده و ترانس چربی‌ها خودداری کرده و به جای آن‌ها از منابع چربی‌های ناشی از ماهی، روغن زیتون، آجیل و آووکادو استفاده کنید.

9. کنترل مصرف قند: مقدار مصرف قند را محدود کنید و به جای آن، به مصرف مواد غذایی حاوی فیبر مانند میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل توجه کنید. همچنین، توجه به اندازه سرویس‌های غذایی و جلوگیری از خوردن بیش از حد می‌تواند مفید باشد.

10. مصرف مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها: مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها مانند میوه‌های رنگارنگ، سبزیجات تاریک رنگ، مغزها و تخمها می‌توانند به کاهش خطر بروز دیابت کمک کنند.

11. فعالیت بدنی: انجام فعالیت‌های ورزشی منظم، مثل پیاده‌روی، شنا، تمرینات استقامتی و تمرینات مقاومتی، می‌تواند به بهبود قند خون کمک کند و خطر بروز دیابت را کاهش دهد.

توصیه می‌شود با مشاوره پزشک یا متخصص تغذیه، برنامه غذایی مناسب برای شرایط خاص سالمند خود را تعیین کنید و در صورت نیاز، تغییرات را به تدریج در رژیم غذایی  اعمال کنید. همچنین، نباید فراموش کنید که اهمیت مراقبت از سلامتی تمامی عوامل مربوطه را شامل می‌شود، از جمله مراقبت از وزن، استرس، خواب کافی و مدیریت داروها (در صورت استفاده از داروهای مورد نیاز).

مراقبت از بیماران، سالمندان و کودکان در منزل

مشاوره و استعلام هزینه مراقبت در منزل

علایم دیابت در سالمندان

در سالمندان، علائم دیابت ممکن است مشابه علائم دیابت در سن های دیگر باشد. اما برخی از علایم معمول در سالمندان عبارتند از:

1. ادرار بیش از حد: افزایش تعداد دفعات ادرار کردن، شدیدترین علامت دیابت است. سالمندان ممکن است ادرار بیشتری نسبت به عادت های قبلی خود داشته باشند، به خصوص در شب.

2. عطش شدید: افزایش فوری و قابل توجه تشنگی نسبت به قبل از آن، نشانه‌ای از دیابت می‌باشد. سالمندان ممکن است نیاز به مصرف مقدار بیشتری آب برای کاهش تشنگی داشته باشند.

3. خستگی و ضعف: افزایش خستگی و کاهش سطح انرژی ممکن است نشانه دیابت باشد. سالمندان ممکن است به طور عمومی خسته و ضعیف دیده شوند و فعالیت روزمره آن‌ها کاهش یابد.

4. کاهش وزن: در صورتی که سالمندان بدون تغییر در رژیم غذایی و فعالیت بدنی، وزن خود را از دست می‌دهند، این می‌تواند نشانه دیابت باشد. این امر به دلیل برداشتن قند خون اضافی از بدن است.

5. زخم های دیر مرهم: زخم‌ها و جراحاتی که به طور عادی باید در مدت زمان کوتاهی بهبود یابند، در سالمندان با دیابت ممکن است به طور معمول با تاخیر در بهبودی مواجه شوند و زمان بیشتری برای التیام نیاز داشته باشند.

6. عوارض عصبی: سالمندان ممکن است علائم عصبی دیابت را تجربه کنند، از جمله درد و سوزش در اعضاء، کمردرد، ضعف عضلانی، و تندی حرکت.

7. افزایش گرسنگی: حتی اگر افراد سالمند به اندازه معمول غذا می خورند، ممکن است هنوز احساس گرسنگی کنند. این به این دلیل است که بدن آنها قادر به استفاده از قند موجود در غذا برای تامین انرژی نیست.

8. تاری دید: قند خون بالا می تواند به عدسی چشم آسیب برساند و باعث تاری دید شود.

9. عفونت های مکرر: قند خون بالا می تواند سیستم ایمنی بدن را ضعیف کند و افراد را در معرض ابتلا به عفونت قرار دهد. این عفونت ها ممکن است التیام آنها بیشتر طول بکشد.

10.بی حسی یا سوزن سوزن شدن در دست ها و پاها: دیابت می تواند به اعصاب آسیب برساند و باعث بی حسی یا سوزن سوزن شدن در دست ها و پاها شود.

نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که برخی از سالمندان ممکن است علائم دیابت را تجربه نکنند یا علائم آن در سطح کمتری ظاهر شود. این موضوع می‌تواند منجر به تشخیص دیرهنگام دیابت در این گروه سنی شود. بنابراین، در صورتی که شما یا فردی در خانواده خود علائم مشابه دیابت را تجربه می‌کنید، توصیه می‌شود به پزشک مراجعه کنید و آزمون‌های لازم را انجامه بردارید.

چه تمریناتی می‌تواند برای کنترل دیابت در سالمندان مفید باشد؟

تمرینات بدنی منظم و مناسب می‌تواند به کنترل دیابت در سالمندان کمک کند. این تمرینات تأثیر مستقیمی بر سطح قند خون، حساسیت به انسولین، و کنترل وزن دارند.

1. پیاده‌روی: پیاده‌روی یکی از بهترین تمرینات برای سالمندان است. آنها می‌توانند با یک برنامه پیاده‌روی روزانه شروع کرده و زمان و مسافت را به تدریج افزایش دهند. پیاده‌روی بهبود عملکرد قلب و عروق، کنترل قند خون، و حفظ وزن سالم مناسب را تسهیل می‌کند.

2. تمرینات آئروبیک: تمرینات آئروبیک مانند شنا، دوچرخه سواری، تنیس، رقص، یوگا و تای چی می‌توانند بهبود قابل توجهی در کنترل دیابت داشته باشند. این تمرینات به خوبی میزان قند خون را کاهش می‌دهند و بر روی قلب، عروق و سیستم ایمنی بدن تأثیر مثبتی دارند.

3. تمرینات مقاومتی: تمرینات مقاومتی شامل استفاده از وزنه‌ها، ماشین‌های وزنه‌برداری و تمرینات با وزن بدن می‌شود. این تمرینات ممکن است بهبود حساسیت به انسولین و سطح قند خون را تسریع کنند و کمک به افزایش عضلات و استحکام استخوان‌ها در سالمندان داشته باشند.

4. تمرینات انعطاف‌پذیری: تمرینات انعطاف‌پذیری مانند کشش ماهیچه‌ها و مفاصل، تمرینات تعادل و تمرینات یوگا می‌تواند به کاهش استرس و بهبود انعطاف پذیری و تعادل در سالمندان کمک کند.

در هر صورت، قبل از شروع هر برنامه تمرینی، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. او می‌تواند شما را در انتخاب تمرینات مناسب و تنظیم برنامه مناسب برای شما کمک کند. همچنین، در هنگام انجام تمرینات، به نظرات و دستورالعمل‌های پزشک خود توجه کنید و در صورتی که هرگونه علائم نامطلوب را تجربه کردید، به پزشک خود اطلاع دهید.

مزایای ورزش برای سالمندان مبتلا به دیابت

کاهش قند خون: ورزش به بدن شما کمک می کند تا از انسولین به طور موثرتر استفاده کند و سطح قند خون را کنترل کند.

کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی: ورزش می تواند به کاهش فشار خون، کلسترول و سطوح تری گلیسیرید کمک کند که همگی عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی هستند.

کاهش وزن یا حفظ وزن سالم: ورزش می تواند به کالری سوزی و کاهش وزن یا حفظ وزن سالم کمک کند.

بهبود سلامت کلی: ورزش می تواند به تقویت استخوان ها و عضلات، بهبود تعادل و هماهنگی و افزایش سطح انرژی کمک کند.

کاهش خطر ابتلا به افسردگی: ورزش می تواند به ترشح اندورفین، هورمون هایی که احساس خوب را تقویت می کنند، کمک کند.

بهبود کیفیت خواب: ورزش می تواند به خواب بهتر در شب کمک کند.

علت بالا رفتن ناگهانی قند خون در سالمند چیست؟

در سالمندان، بالا رفتن ناگهانی قند خون می‌تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. چندین عامل عمده که ممکن است در بالا رفتن ناگهانی قند خون سالمندان نقش داشته باشند عبارتند از:

1. کاهش حساسیت به انسولین: با پیشروی سن، بدن می‌تواند کمتر به انسولین پاسخ دهد. این می‌تواند منجر به کاهش حساسیت به انسولین در بدن شود، که به نوبه خود منجر به بالا رفتن قند خون می‌شود.

2. کاهش فعالیت جسمانی: با پیشرفت سن، فعالیت جسمانی ممکن است کاهش یابد. این موضوع می‌تواند تأثیر منفی بر کنترل قند خون داشته باشد و منجر به افزایش قند خون در سالمندان شود.

3. تغییرات هورمونی: تغییرات هورمونی در سالمندی می‌تواند تأثیری بر سطح قند خون داشته باشد. به عنوان مثال، کاهش سطح استروژن در زنان سالمند می‌تواند منجر به بالا رفتن قند خون شود.

4. داروها: مصرف برخی داروها در سالمندان ممکن است به صورت غیرمنتظره تأثیری بر سطح قند خون داشته باشد و آن را بالا ببرد. برخی از داروهایی که می‌توانند این تأثیر را داشته باشند شامل استروئیدها، دیورتیک‌ها، بتابلوکرها و برخی ضدویروسی‌ها می‌شوند.

5. بیماری‌ها: برخی بیماری‌ها مانند عفونت‌ها، بیماری‌های تیروئید، بیماری‌های کبد و کلیه، و بیماری‌های قلبی می‌توانند باعث بالا رفتن ناگهانی قند خون در سالمندان شوند.

در صورت بالا رفتن ناگهانی قند خون در سالمندان، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. آنها می‌توانند دلیل خاص بالا رفتن قند خون را تشخیص دهند و توصیه‌های لازم را برای کنترل قند خون در سالمندان ارائه کنند.

برای آسودگی خیال شما تیم متخصص و مجرب ما، با سابقه ای روشن در موسسه سلامت فردا (کیان مهر) در کنار شما و سالمند عزیزتان است جهت، خدمات پرستاری در منزل که شامل مراقبت در شیفت‌های شبانه‌روزی، نگهداری و پرستاری از سالمندان است، ما با جذب نیرو های حرفه ای و متخصص، پرستاری از سالمند شما را تسهیل و تسریع می نماییم،  تمام تلاش ما  بهبود کیفیت زندگی سالمندان عزیز شماست.

دیابت کنترل نشده چه عوارضی دارد؟

 بیماری قلبی:  دیابت خطر ابتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی و بیماری عروق محیطی را افزایش می دهد.

 سکته مغزی:  دیابت خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش می دهد.

 بیماری کلیوی:  دیابت شایع ترین علت بیماری کلیوی است.

 آسیب عصبی: دیابت می تواند به اعصاب در سراسر بدن آسیب برساند، که منجر به درد، بی حسی و ضعف می شود.

 آسیب چشم: دیابت می تواند به چشم آسیب برساند و منجر به نابینایی شود.

 مشکلات پا:  دیابت می تواند خطر ابتلا به مشکلات پا، مانند عفونت و زخم را افزایش دهد که در برخی موارد ممکن است منجر به قطع عضو شود.

اقدامات لازم در صورت افزایش ناگهانی قند خون در سالمندان

 مراحل اولیه:

1.  آرامش خود را حفظ کنید:  اضطراب می تواند قند خون را بیشتر افزایش دهد.

2. آب بنوشید:  نوشیدن آب به دفع قند اضافی از طریق ادرار کمک می کند.

3.  سطح قند خون خود را کنترل کنید: قند خون خود را با استفاده از گلوکومتر بررسی کنید تا مشخص شود قند خونتان چقدر بالا رفته است.

4.  فعالیت بدنی داشته باشید: پیاده روی کوتاه یا انجام حرکات کششی ملایم می تواند به جذب قند خون توسط عضلات کمک کند.

 اقدامات بعدی:

 1. بر اساس دستور پزشک داروهای خود را مصرف کنید:  اگر از داروهای دیابت استفاده می کنید، مطمئن شوید که طبق دستور پزشک آنها را مصرف می کنید.

2. از مصرف غذا و نوشیدنی های حاوی قند خودداری کنید: از خوردن غذاها و نوشیدنی های شیرین مانند آب میوه، نوشابه، شیرینی و بستنی خودداری کنید.

3. غذاهای سالم و کم کربوهیدرات مصرف کنید:  انتخاب های غذایی سالم مانند سبزیجات، پروتئین بدون چربی و غلات کامل را انتخاب کنید.

با پزشک خود تماس بگیرید:

  •  اگر قند خون شما بعد از 2 ساعت به زیر 200 میلی گرم در دسی لیتر (11.1 میلی مول در لیتر) نرسید.
  •  اگر علائمی مانند تهوع، استفراغ، درد شکم یا تنفس سریع دارید.
  •  اگر تب دارید یا احساس بیماری می کنید.

به یاد داشته باشید که افزایش ناگهانی قند خون در سالمندان می تواند خطرناک باشد. مهم است که اقدامات فوری برای کاهش قند خون و تماس با پزشک در صورت نیاز انجام شود.

درمان دیابت در سالمندان

درمان دیابت در سالمندان بستگی به نوع دیابت، وضعیت سلامت عمومی و شرایط فردی هر فرد دارد. در ادامه، روش‌های عمومی درمان دیابت در سالمندان را بررسی می‌کنیم:

1. تغییرات در رژیم غذایی: تغییر در رژیم غذایی می‌تواند در کنترل قند خون سالمندان دیابتی موثر باشد. مصرف مواد غذایی با قند ساده را کاهش داده و بجای آن‌ها، مواد غذایی خوش قند، حاوی فیبر و با اندک حجم قند را مصرف کنید. میزان کالری مصرفی نیز باید با توجه به وضعیت فرد تنظیم شود.

2. فعالیت بدنی: انجام تمرین منظم و فعالیت بدنی می‌تواند به کنترل قند خون کمک کند. با مشاوره پزشک، برنامه تمرینی مناسبی را انتخاب کنید. تمرین‌های هوازی مثل پیاده‌روی، شنا، دوچرخه‌سواری و تمرینات مقاومتی می‌توانند مفید باشند.

3. مصرف داروها: در بسیاری از موارد، سالمندان با دیابت نیاز به داروهای خوراکی یا تزریقی دارند. در صورت تجویز داروها، باید دستورات پزشک را رعایت کرده و داروها را به موقع و به درستی مصرف کنید. همچنین، در صورت نیاز، پزشک ممکن است تغییراتی در دوز و نوع داروها ایجاد کند.

4. مراقبت از پا و پوست: سالمندان دیابتی در معرض خطر بیشتری برای مشکلات پوستی و زخم‌های پا هستند. پاها را به طور منظم بررسی کنید و در صورت وجود زخم، التیام آن را تسریع کنید. همچنین، استفاده از کفش مناسب و نگهداری بهداشتی از پاها مهم است.

5. مانیتورینگ مداوم: اندازه‌گیری منظم سطح قند خون، کنترل فشار خون، کلسترول و سایر شاخص‌های مرتبط با دیابت به منظور رصد و کنترل وضعیت سلامتی الزامی است. همچنین، مشاوره و مراجعه منظم به پزشک معالج برای ارزیابی و تغییر درمانی نیز ضروری است.

6. مدیریت استرس: استرس و اضطراب می‌توانند بر سطح قند خون تأثیر بگذارند. تلاش کنید تا استرس را کاهش دهید و روش‌های مدیریت استرس مانند تمرینات تنفسی، مدیتیشن، یوگا و تفریح را در روزمره خود برنامه‌ریزی کنید.

7. همکاری با تیم درمانی: همکاری با تیم درمانی شامل پزشک، داروساز، متخصص تغذیه و متخصص تمرینات فیزیکی می‌تواند به بهبود کنترل دیابت کمک کند. با مشاوره این تخصصی‌ها، برنامه درمانی مناسبی برای شما تعیین خواهد شد.

مهم است که با پزشک خود در مورد رژیم غذایی، داروها، تمرین و هرگونه تغییر در وضعیت سلامت خود مشورت کنید. هر فرد دارای شرایط و نیازهای منحصر به فردی است و درمان دیابت باید بر اساس ویژگی‌های فردی شما تعیین شود.

مراقبت حرفه‌ای در منزل از طریق خدمات پرستاری حرفه‌ای ، یک نیاز بسیار مهم برای افرادی است که نیاز به مراقبت و پرستاری در محیط خانه خود دارند. خدمات پرستاری در منزل شامل مراقبت در شیفت‌های شبانه‌روزی، نگهداری و پرستاری سالمندان است. این خدمات توسط کادری مجرب و حرفه‌ای ارائه می‌شود که به طور مستمر آموزش‌های لازم را دریافت کرده‌اند.

استفاده از خدمات مراقبت حرفه‌ای در منزل، به افراد سالمند که به مراقبت و نظارت دائمی نیاز دارند، امکان می‌دهد تا در محیط آشنا و آرام خانه خود تحت مراقبت و پرستاری قرار گیرند و این امر نقش مهمی در حفظ سلامت و رفاه سالمندان ایفا می کند.سالمندان میتوانند با کمک پرستاران حرفه ای موسسه آسایش فردا (کیان مهر ) در خانه خود زندگی سالم و مستقلی داشته باشند.

ما در موسسه آسایش فردا (کیان مهر) در تلاش هستیم به استخدام نیرو های حرفه ای و متخصص ، پرستاری از سالمندان شما را تسهیل و تسریع نماییم. جهت دریافت خدمات می توانید با شماره های تماس درج شده در سایت ارتباط بر قرار نمایید و مشخصات پرستاری که نیاز دارید را مشخص کنید تا در کمترین زمان ممکن پرستار مورد نظر به منزل شما اعزام گردد.

شماره تماس جهت مشاوره رایگان : 02188975991

    پاسخگویی 24 ساعته

    در خواست مشاوره رایگان

    5/5 - (13 امتیاز)

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    5 × دو =